Sunday, March 24, 2013

Uued algused....


Eelmisel aastal jõuludeks tegin sõbrannale kingiks  punased mummulised (Maru) kindad. 
Nüüd sünnipäevaks kudusin sinna juurde salli. Muster New beginnings sai võetud Raverly´st.




Lõng G.F.Knitting King Kid Silk (70% tallemohäär, 30%siid). Vardad 4mm.  6mm seemnepärlid kudusin kohe sisse. Tänud Triinule pildistamast!

Tuesday, March 5, 2013

Norra seelik


  Hetkeks said kõik teised kudumised kõrvale heidetud ja üks  seelik kähku varrastele võetud, et saaks
  veel valmis enne, kui lumi ära sulab. Vajasin just ühte sooja ja mustal põhjal seelikut, mida saaksin ka jopega kanda ilma, et külm hakkaks.




Muster Filati Catwalk 2010 Herbst/Winter    ja lõngks   Bergère de France Sport. Vardad 4mm ja ülevalpool mustrit läksin 3,5mm peale üle. See lõng on väga tänuväärne selliste kudumite jaoks nagu seelik ja mantel, sest hoiab ilusti vormi, ei veni välja ning ei lähe topiliseks.



Sunday, March 3, 2013

Karp varrastele


Minu varraste tagavaras valitses juba tükk aega jube segadus. Korra loomiseks vajasin ühte korraliku karpi, kuhu nad kõik ära mahutada. Ei jäänud muud üle kui ise meisterdama hakata. Siin siis minu esimene katsetus karbi valmistamises.

 
 
Mõõdud 40x13x10 cm

Polnudki nii keeruline. Vaja läks vaid 3mm pappi, nepaali käsitööpaberit ja PVA liimi. Kattepaber on minu   arvates  nii ilus, et erilisi lisakaunistusi  juurde  ei vaja. Kindlasti teen selliseid  karpe veel...nii mõnigi asi vajab korrastamist.... Tänud Maari-Liisa´le õpetuse eest.